Για την Ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας

Από το σωζόμενο πολύ παλιό μητρώο μελών του συλλόγου μας φαίνεται ότι οι πρώτοι ιατροί που φέρονται εγγεγραμμένοι στον ιατρικό σύλλογο Πύργου - Ολυμπίας ήταν:

 • Πολυζωγόπουλος Ανδρέας του Ζώη, Χειρούργος, με αριθμό μητρώου 1.
  Είχε χειρουργική κλινική στην οδό Γερμανού.

 • Κορκολής Διονύσιος του Παναγιώτη, Γενικός Ιατρός - Παθολόγος, με αριθμό μητρώου 2.
  Διετέλεσε Δήμαρχος Πύργου και ήταν μέλος του συλλόγου από το 1916 έως ότου απεβίωσε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

 • Κούτσης Γεώργιος του Νικολάου, Γενικός Ιατρός, με αριθμό μητρώου 3.
  Άσκησε την ιατρική από το 1923. Από το 1926 μέχρι το 1934 ήταν διευθυντής του Δημόσιου Νοσοκομείου Πύργου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου από την 1/1/1939 έως την 30/3/1946 και από την 1/1/1950 μέχρι και τέλη του 1960.
  Την 1/6/1965 συνταξιοδοτήθηκε.

 • Πετρόπουλος Παναγιώτης του Πέτρου, Παθολόγος - Ακτινολόγος, με αριθμό μητρώου 4.
  Διετέλεσε για 8 χρόνια Δήμαρχος Πύργου. Φέρεται να ξεκίνησε με την ειδικότητα της Ακτινολογίας κυρίως, το 1928. Απεβίωσε την 3/2/1965.

Είσοδος Μελών

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση στην ετήσια τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας"Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας" - λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίαςΝέα αντένδειξη για τον Saccharomyces boulardii (ULTRA LEVURE) σε ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση ή σε ανοσοκαταστολήΣυμμετοχή ιατρών Ι.Σ.Π.Ο. σε ραδιοφωνικές (ΕΡΤ-ΕΡΑ Πύργου) και τηλεοπτικές (ΟΡΤ) εκπομπές, μετά από σχετικά αιτήματα προς τον Ι.Σ.Π.Ο.Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Μελέτης της Υπέρτασης - Υπέρταση: Θεωρία και Πράξη 2017-2018Ενημέρωση από Π.Ι.Σ. επί εγγράφου Υπουργείου Υγείας με θέμα: "Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων -ΗΠΙΟΝΗ"Ενημέρωση από την Δ/νση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία για παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης υπαγωγής στον Ειδικό Κατάλογο Ιατρών για την άσκηση καθηκόντων Ιατρού ΕργασίαςΕκπαιδευτικά Προγράμματα από την Ελληνική Ακτινολογική ΕταιρείαΕνημέρωση μελών Ι.Σ.Π.Ο. για αναστολή προγραμματισμένων αρχαιρεσιών΄Ιδρυση και λειτουργία Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας από την Ελληνική Εταιρεία ΜαστολογίαςΑναζήτηση ιατρών για ιατρική κάλυψη αγώνων ποδοσφαίρου πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Ηλείας, περιόδου 2017-2018Ενημέρωση από ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ επαγγελματιών υγείας για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας κρουσμάτων ελονοσίας, Απρίλιος 2017 (εκ νέου ανάρτηση)Παράταση προθεσμίας, έως 30-06-2017, προσφοράς της Εθνικής Τράπεζας για POS στους ιδιώτες ιατρούς του Ι.Σ.Π.Ο.Παράταση προθεσμίας, έως 30-06-2017, προσφοράς της ALPHA BANK για POS στους ιδιώτες ιατρούς του Ι.Σ.Π.Ο.Παράταση προθεσμίας, έως 31-05-2017, προσφοράς της Eurobank για POS στους ιδιώτες ιατρούς του Ι.Σ.Π.Ο.Παράταση προθεσμίας, έως 30-06-2017, προσφοράς Τράπεζας Πειραιώς για POS στους ιδιώτες ιατρούς του Ι.Σ.Π.Ο., (για την προσφορά απευθύνεστε στο κατάστημα Πύργου 2508, Μεγ. Αλεξάνδρου & Θεμιστοκλέους, πλησίον ΟΤΕ)Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Ιατρικού Λογισμικού MEDExrpess στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-ΟλυμπίαςΔημιουργία λογαριασμού...

Δημιουργώντας τον λογαριασμό σας. Παρακαλώ περιμένετε...

Σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε λογαριασμό.

Το email που καταχωρήσατε υπάρχει ήδη.
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα διαφορετικό email.

Προκλήθηκε πρόβλημα κατά την δημιουργία του λογαριασμού. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία.